Available in: Turkish   Dutch   Go to media page

Shaitaan's uiteindelijke einde

Sultan al-Awliya

Maulana Sjeikh Nazim al-Haqqani Q

18 September 2009 Lefke, Cyprus

Assalaamu `Alaikum,

In de naam van Allah de Almachtige. U bent onze Heer onze Schepper.

Geef meer eer en glorie aan uw meest geliefde in uw Goddelijke aanwezigheid: Sayyidina Mohammed (s)

A`udhu billahi min 'ash-shaytani 'r-rajeem.

Bismillahi 'r-rahmani 'r-raheem.

Wij zijn zwakke dienaren, o onze Heer we kunnen vragen, zelfs voor een atoom. Een atoom is genoeg om autoriteit te krijgen, genoeg om alles op deze aarde te organiseren en om Hemelse geschenk te brengen aan alle mensen. En mensen weten dat het bestaat maar hebben het nooit gezien. Daarom ben ik zo beschaamd, o onze Heer, autoriseer 1, als je het niet begrijpt van een atoom degene die naar deze planeet kijkt: Als een vliegtuig een piloot heeft, hoeven de andere mensen niets te doen. Hij is geautoriseerd om te vliegen het verstand van de anderen kunnen dit begrijpen. Vandaag blijkt dat van geautoriseerde mensen, zij zwakke dienaren zijn die geautoriseerd zijn om te spreken tegen de hele wereld. Niet alleen een handje vol mensen die hier zijn, maar we hebben autorisatie om de gehele mensheid toe te spreken die op deze planeet leven.

Als Allah de Almachtige de autoriteit geeft is het zo makkelijk, zelfs voor een mier.Vandaag is het de laatste vrijdag, laatste djoema, van de heiligste maand Ramadan mubarak. Geschonken van de Heer der Hemelen. Deze maand is glorie geschonken en zo'n autoriteit ook, in deze heilige maand, de heiligste maand in het jaar.

Een maand van glorie, een maand van vergiffenis, een maand van zegeningen, een maand van hemels geschenk.

O ya Rabbi, zoveel mensen van afgelopen jaar tot vandaag zijn heen gegaan en, in deze laatste dagen van de heilige ramadan zullen miljoenen mensen dit leven verlaten en vragen om de Hemelen te bereiken. En we vragen nederig van onze Heer de Almachtige om ons Zijn eindeloze vergiffenis te schenken. Want we zijn niet in staat om echt respect te geven en om zegeningen te krijgen, maar we vragen vergiffenis van Allah de Almachtige. Subhaanallah, alles wat in de laatste dagen verschijnt, probeert een geaccepteerde dienaar te zijn in de Goddelijke Aanwezigheid. Vraag aan onze Heer der Hemelen om zijn vergiffenis in de heilige dagen en vraag om meer heilige Ramadan's te bereiken. Maar je kunt er 100 vragen en je kunt er 1000 krijgen en ook deze zullen eindigen. Nu verlaat je je lichaam en kom tot Mij met je ziel.

O mensen, nog een ramadan is heen gegaan. Allah weet hoeveel ramadans er nog zijn tot de Dag des Oordeels. Hij weet dat, maar uiteindelijk moet iedereen dit leven verlaten wanneer zij geroepen worden “KOM”, dan moeten zij komen. “Ik probeerde gebouwen te bouwen om nieuwe steden te bouwen “

van Hemelen komt er een antwoord, “ O mijn dienaar Ik stuur jou naar de aarde om hoge gebouwen te bouwen, en om honderden en duizenden en miljoenen en biljoenen schatten, denk je dat ik je daarvoor heb gezonden naar deze wereld? " En dat je langer wilt blijven en nog meer schatten wil verzamelen? Denk je dat ik je daarvoor heb geschapen? Nooit” En je bent zo blij om schatten te verzamelen, maar uiteindelijk HUU, uiteindelijk laat je alles en moet je komen.

"O mijn dienaren, je moet weten dat je bent geschapen en geëerd om Mijn dienaar te zijn. Je kunt niets anders van waarde vinden, om te leven zoals ik dat Wil, als mijn dienaar". Het is niet belangrijk, zegt de Heer der Hemelen, om al die schatten te verzamelen. Mijn belangstelling gaat uit naar of je probeert mijn dienaar te zijn en dat je probeert een goede dienaar te zijn.

In de hemel zijn twee tafels. Op de eerste tafel staan de namen geschreven van de goede dienaren. Op de tweede tafel staan de namen geschreven van de slechte dienaren. Dat betekent, slechte dienaren tafel. Kijk. Waar wil je je naam geschreven hebben? Op de goede dienaren tafel of op de slechte dienaren tafel? Zoveel namen staan geschreven, die mensen zijn heen gegaan en hebben een geschenk gekregen van hun Heer. Zo'n eer kan niemand ze geven. Dienaren die gezegend zijn en op de tweede dienaren die vervloekt zijn. Iets anders? Hebben alle heilige boeken ooit iets anders verkondigd? Nee.

Waarom vermoorden mensen elkaar? Is dat een Hemelse opdracht? Waarom laat je jouw naam dan schrijven op de tafel waar de vervloekten staan? En de vervloekten zij zullen met satanas, sjaitaans mee genomen moeten worden naar de Hel. O mensen, denk erover na, denk niet alleen maar om meer en meer van de wereld te bereiken. Mljoenen mensen waren overtuigd dat deze planeet tot hun bezit behoorden. Maar uiteindelijk hebben ze alles hier moeten achter laten.

Kom, kom, kom, kom o jij, waar ren jij naar toe? Iedereen gaat de smaak des doods proeven en uiteindelijk zal ook sjaitaan het proeven. De bittere smaak van de dood. Alles zal met de trompet van de aartsengel Israfeel (as) wegvallen. Hun lichaam zal vallen zonder ziel en dan komt de hemelse opdacht aan Azraeel (a.s). "Reik nu naar die ongehoorzame dienaar en neem zijn ziel ook". Sjaitaan zal rennen naar het oosten, om te vluchten en uiteindelijk zal Azra’eel (as) voor hem staan om zijn ziel te nemen. Hij zal blijven rennen om zijn ziel te redden, en weer zal Azra’eel hem vinden om zijn ziel te nemen. Hij rent oost west noord zuid, overal ziet hij de aartsengel Azra’eel klaar staan.

O mensen waar rennen jullie naartoe? Denk erover na en probeer om goede dienaren te zijn. Om je naam geschreven te hebben staan op de tafel van de goede dienaar. Zo niet, dan is alles voor niets geweest. O mensen, je kunt luisteren naar wat de meesters een zwakke dienaar laten spreken. Om je te adviseren.

Denk na! In welke boek staat er "maak je geen zorgen" ?. "Doe maar wat je wilt, je bent in veiligheid". Geen enkel boek, Christelijke boek, joodse boeken, die de Heilige Koran weigeren. Heilige Koran, je moet geloven in de Heilige Koran nu en later, hier en in het hiernamaals. Maar probeer een gelovige te zijn, in de laatste boodschap die gezonden is door de Heer der Hemelen.

Moge Allah ons vergeven

As salaamu `alaikum

Fatiha.

UA-984942-2