Available in: English   Dutch   Go to media page

Vernieuw jezelf voor je Heer

Mawlana Shaykh Nazim al-Haqqani

7 December 2009 Lefke Cyprus

(Sultaan staat op)

Assalaamu 'alaikum, oh onze luisteraars, luister niet naar mij, ik weet niets. Maar je moet proberen te horen en te luisteren en gehoorzaam te zijn aan degene die van Zijn eindeloze genade oceaan een begrip schenkt, en van ons vraagt om gehoorzame dienaren te zijn. We staan op voor Zijn glorie en zeggen Allahu akbar, Allahu akbar, la ilaaha illah-Llah, Allahu akbar, Allahu akbar, wa lillahi'l-hamd. En we geven ons meest hoge respect aan diegene die de meest geëerd is in Zijn Goddelijke Nabijheid, Sayyidina Muhammad (saw), alfu salaat, alfu salaam alaika ya sayyidal awwaleen wal akhireen. U bent Nabbee, u bent de Profeet van voor de eeuwigheid tot in de eeuwigheid. En de gehele schepping geeft aan u hun groeten en hun meest hoge respect. Alstublieft, ya Sayyidal awwaleen wal akhireen, oh onze meest geliefde Rasul, geef ons van uw bemiddeling wat ons hier en in het hier en in het hiernamaals voor eeuwig eer schenkt (Sultaan zit weer).

Oh mensen, ik luister ook. En je moet proberen om hemelse aankondigingen te horen om je een geëerde te maken. Degene die vraagt om geëerde dienaren te zijn, moeten proberen te horen en te luisteren en te gehoorzamen. Dat geeft jou een eer, en die eer zal iedere keer meer en meer worden; het komt niet omlaag het geeft je voor eeuwig eer. En we vragen van onze meester, meester van deze planeet, dunya, om ons te verzorgen. En we vragen om zijn hemelse steun. Hemelse steun van onze meester. Hem is meesterschap geschonken over deze planeet. Er zijn zoveel meesters op deze planeet, maar de meest hoge is alleen één die de hemelse niveaus bereiken en hemelse nabijheid van de Zegel der Profeten (s). Hij is alleen diegene die hemelse posities bereikt van de hemelse nabijheid van de Zegel der Profeten, Sayyidina Muhammad (saw) (Sultaan staat op en zit weer).

Oh mensen, en we zeggen a'oodhu billahi min ash-shaitaani'r-rajeem, iedere keer at Shaitaan probeert de mensen te schaden en ze problemen en moeilijkheden te bezorgen. De missie van Shaitaan is moeilijkheden te geven aan mensen. Degene die naar hem luisteren, zullen altijd in een oceaan van moeilijkheden vallen. Ze vallen altijd in oceanen van ellende en oceanen van lijden. Daarom zeggen we nu a'oodhu billahi min ash-shaitaani'r-rajeem. Oh onze Heer, geef alstublieft Uw bescherming om niet terecht te komen in de vallen van Shaitaan. Als Shaitaans vallen iemand vangt, is het zo moeilijk zichzelf te redden. Vergeet daarom nooit a'oodhu billahi min ash-shaitaani'r-rajeem te zeggen. Ren weg van Shaitaan en satanische daden, moeite, en werk. Ren ervan weg.

Wat is het teken van satanische vallen? Allereerst laat het je zien, dat het het beste wezen is voor de mens, en roept je "Kom hier, je zult voor eeuwig gelukkig zijn, je zult plezier vinden zonder einde." Dat is de eerste streek van Shaitaan om mensen te vangen in zijn val. Nu heeft Shaitaan ontelbare vallen, want er zijn zeven miljard mensen (op aarde). Hoeveel vallen gebruikt Shaitaan? Eerst zegt Shaitaan "Oh mensen, jullie moeten alles laten. Jullie moeten je verstand vernieuwen. Je moet je gedachten vernieuwen. Je moet alles laten wat je deed en het vernieuwen."

"Daarom oh Mr. John, wat denk je? Het nieuwe jaar komt en het brengt zoveel nieuwe dingen met zich mee, zoveel mode, zoveel nieuwe mode. Het nieuwe jaar komt en je zult naar de nieuwe mode kijken." Eerst zegt het (Shaitaan) dit. "Je moet het niet gebruiken, wat je gebruikt aan kledij, eten en leven in je huizen. Je moet je auto's veranderen, je moet je gedachten veranderen, je moet je alles veranderen dat toebehoort aan 2009. Je moet jezelf vernieuwen." Dat is de eerste les (van Shaitaan).

Daarom denken de mensen nu, over 10 tot 15 dagen komt er een nieuw jaar en we moeten onszelf vernieuwen in iedere aspect van het leven. Als je van deze snelweg afkomt, moet je naar een ander snelweg, als voorbeeld. Als je het leuk vindt om vrij te zijn, om de meest begripvolle te zijn over je leven. Eén jaar is zojuist voorbij, nu komt het nieuw jaar met nieuwe mode. Je moet alles van begin tot einde veranderen, van a tot z. Auto's hebben een boek, a tot z, ja. Shaitaan zegt nu en dringt er bij mensen op aan, "Oh mensen, jullie moeten eerst proberen je begrip te veranderen. Jullie moeten proberen je kijk te veranderen omtrent alle omstandigheden. Je moet proberen te kijken en je moet proberen je leven te regelen met een ander verstand en een andere mode."

Oh mensen, alle mensen die leven op deze planeet, jullie allen van de jongsten tot de ouderen; iedereen denkt nu en zegt 'het nieuwe jaar'. En eigenlijk wordt het jaar niet nieuw zijn, maar oud. Niet nieuw. Waarom zeg je nieuw? En we moeten blij zijn. Zoals ik, oh, dit jaar word ik 90. Oh, dit jaar zal ik 90 jaar worden. Oh, ik ben zo blij want ik ben nu een nieuwe, want dunya, onze leven op dit planeet zal nieuw zijn. 2009 Is een oude jaar, 2010 zal het nieuw jaar zijn. Dat betekent dat wij ook nieuw zullen zijn.

"Oh mijn liefje wat denk je over mijn denken?"

"Oh mijn liefje ik begrijp nooit wat je zegt, ieder jaar gaan we omlaag en je zegt tegen mij dat ik jonger wordt."

"Oh mijn liefje, mijn vermaak voor het nieuw jaar en ik zal jonger zijn en je zegt het tegenovergesteld. En je zegt dat ik oud worden. Niet ouder, je moet altijd zeggen dat het nieuw jaar komt en een vernieuwing komt naar onszelf."

" Geloof je hierin?" En een andere oude zegt:

"Oh mijn vriend wat zegt je liefje?"

"Mijn liefje zegt dat als het nieuw jaar komt dat we jonger wordt, want het wordt nieuw."

De eerste en ergste satanische les aan de mens is "Je wordt jonger, ieder nieuw jaar zal oud worden en dan komt er een ander jaar een nieuw jaar."

"Oh mijn liefje, gelukkig nieuwjaar aan jou."

"Wat betekent dat?"

"Ja ik ben erg bij dat ik het nieuw leven heb bereikt na dit oude jaar, er komt vernieuwing naar mij."

"Ik kijk en je loopt met twee stokken en je zegt je wordt jonger. Wat is dat, oh mijn liefje?"

"Oh mijn liefje, laat dat en kijk nu naar de voorstellen. Als ik me zo kleed in de nieuw mode zal ik vernieuwd en verfrist zijn."

"Welke zeg je?"

"Die eraan komt, ik moet gebruiken (Sultaan kijkt door de loep)."

"Welke?"

"Deze."

Hij kijkt ernaar, 10 komen en gaan en zijn liefje zegt:

"Nieuw jaar en nieuwe mode. Ik wordt die nacht als een 18 jarig, mooi meisje."

"Ik denk dat er iets mis is met je verstand. Dit kan je nooit tegen mij zeggen."

"Ik geloof dat het nieuw jaar een nieuwe man aan me geeft. Als je niet blij bent met mij, zoek ik iemand anders om mee te trouwen."

"Als je vraagt naar een ander huwelijk, want je wordt jonger, wat dacht je van mij? Ik ga ook op zoek naar iemand anders. Maar ik moet een ander perspectief gebruiken wat passend is voor mij. Ze rennen zo vlug, ik kan ze niet pakken om ze ten huwelijk te vragen."

"Zeg dit niet, ze zullen naar je komen als je je gouden kettingen aan hen laat zien, en als je die diamant van honderdduizend dollar laat zien. Dan zullen ze naar je rennen en zeggen,

'Oh mijn liefje, ik houd van je, alstublieft geef deze ring van tien doller aan mij.'

Tien dollar? Ik ben geen werker, dit is honderdduizend dollar waard.

Alstublieft, oh mijn liefje, geef dit aan mij want we worden jonger en het is passend voor ons, als een huwelijksgift.'

"Als het jaar goed is, zal ik het aan je geven, ondanks haar wensen."

Shaitaan zorgt ervoor dat mensen als apen zijn. Apen kunnen vlug overspel plegen en Shaitaan zorgt ervoor dat mensen apen worden en hun belazeren, en zegt dat 'het nieuwe jaar vernieuwing geeft'. Dat is de allereeste les van Shaitaan aan de mensen en bedriegt ze door te zeggen "Je wordt jonger, nieuw jaar, daarom moeten we geen oude dingen, oude mode, gebruiken. Alles wat we hebben moeten we vervangen met nieuwe meubilair." Oh, ik word jonger.

Oh mensen, behoed je tegen Shaitaan. Met alles belazerd het jou, en zorgt ervoor dat je niet nadenkt over de dood. Dat op een dag je vaders, moeders, ze waren. (Sultaan moet hoesten: Shaitaan is niet blij met mij en zorgt ervoor dat ik niet kan spreken, om niet te laten weten wat hij met mensen doet.) En ze denken dat venieuwing komt en ze denken nooit dat de laatste dag eraan komt. Want voor iedereen is een laatste dag, geen leven meer voor hen op deze planeet daarna. Ze zullen met dwang genomen worden of door overgave.

A'oodhu billahi min ash-Shaitaani'r-rajeem, heilige commando van hemelen aan alle naties via iedere profeet, die gestuurd zijn met de waarschuwing "Oh mensen, Shaitaan belazerd jullie. Luister niet naar Shaitaan of je zult spijt krijgen." A'oodhu billahi min ash-Shaitaani'r-rajeem, je moet je behoeden tegen Shaitaan en satanische opdrachten, en Satanische ideeën. Ieder jaar verander het, maar het brengt dezelfde punten, welke ervoor zorgen dat een mens naar duisternis gebracht wordt. Hoofddoel van Shaitaan is om mensen van verlichting naar duistere plaatsen te brengen, van deze ruimte of dunya. Het denkt alleen daaraan, om mensen van verlichte werelden naar duistere werelden te brengen. En iedere profeet is gestuurd. En het is hemelse kennis in de heilige boeken waarin benoemd wordt dat de Heer der Hemelen aan alle mensen in iedere tijd een profeet stuurt. Honderdvierentwintig duizend herinneraars en ook waarschuwers. Alle profeten waren waarschuwers, want de grootste schade aan de mensen is het belazerd worden door Shaitaan.

Oh mensen, over 15 dagen is het nieuw jaar, laat je niet belazeren. Kijk naar wat de Heer de Hemelen van jullie vraagt. Hij vraagt dat je altijd nieuw (fris) bent voor Zijn hemelse dienst. Oh mijn luisteraars, luister niet naar mij maar luister naar wat de Heer der Hemelen zojuist gestuurd heeft. Zijn heilige boodschappen via profeten, wat Hij zegt (is) "Oh Mijn dienaren, vergeet niet dat jullie Mijn dienaren zijn en Ik vraag van jullie het beste dienaarschap. Oh mensen, oh Mijn dienaar je weigert Mijn dienaar te zijn en je houdt jezelf bezig met onzin in dit leven." Wat is dat? Vernieuwing? Hoe kun je om vernieuwing vragen. Je ziet dagelijks duizenden en miljoenen mensen wegrennen van dit leven naar ongekende terreinen. Waarom denk je daar niet over na?

Oh mijn luisteraars, laat je ego geloven in de heilige commando van de Heer der Hemelen en volg die commando, je zult geëerd zijn. Zolang je hoort en Shaitaan gehoorzaamd, dan verlies je je eer. Onteerd (zul je worden). "Zolang je probeert om Mijn hemelse dienaarschap te volgen zul je je in een positie bevinden dat je eer boven eer geeft, leven boven leven, licht boven licht, geluk boven geluk, je zult van ieder ding het beste ervan vinden." Dat is de eer om van het menselijk ras te zijn. Alleen aan de mensheid heeft de Heer der Hemelen die eer geschonken want Hij zegt, "Je bent Mijn dienaar, Ik accepteer je om Mijn dienaar te zijn in Mijn hemelse niveaus, in Mijn hemelen."

Oh mensen, maar mensen zijn nu alleen aan het horen en vragen de Satanisch lessen te volgen die komen via de PhD mensen, professoren en doctoren. Allen luisteren eerstelijns naar Shaitaan en ze zeggen "Wij zijn de waren." Als iemand tegen hen zegt "Oh professor, PhD, dokter, luister naar wat de Heer der Hemelen zegt", zullen ze nooit gelukkig zijn. Maar als ze Shaitaan horen en Satanische onzin woorden, onzin en vuile dingen, zijn ze heel gelukkig.

Eet geen vuile dingen, dat is de heilige commando van Allah de Almachtige. Oh mensen "Je bent rein geschapen en Ik Schenk het je voor je fysieke Zijn om rein voedsel te eten. Mijn reine geschenken. Het is voor je eer. Ik verbied het je om vuile dingen te eten of te drinken." Want welk schepsel van de schepping eet vuil? Varkens. Varkens eten alleen afval. Zelfs hun afval eten ze. Daarom zegt de Heer der Hemelen "Eet geen varkens, want het eet zijn eigen afval." De Heer der Hemelen zegt tegen het menselijke ras "Ik heb je rein geschapen en Ik draag je op dat je reine dingen moet gebruiken. Eet en drink niet onrein. Ik heb voor jou reine voedsel en drank. Als je niet naar Mij luistert en je eet en drinkt toch vuil, op de Dag der Wederopstading kom je en verlies je je hemelse verschijning; en kom je als honden, varkens. Die eten ook vuil, je zult zo komen."

Maar mensen horen of luiseren of vragen nooit die opdracht te behouden. Maar als ze overlijden zullen ze zichzelf bevinden in een vuile rioleringkanalen. En ze zullen dan zeggen "Wat is dat?" Dat is wat jij gedurende je leven hebt gegeten. Slaap, eet en drink erin."

Moge Allah (swt) ons beschermen. Oh mensen, gebruik je verstand en probeer te horen, te luisteren en wees gehoorzamen aan de heilige commando van je Heer. Je zult de beste zijn in de Goddelijke Nabijheid. Je zult beloond worden met zo een beloning dat niemand eerder heeft gezien, gehoord of ervan weet van die geschenken.

Oh mensen, wees geduldig, waarvoor? Geduldig tegen je ego, geduldig tegen de opdracht van Shaitaan en gebruik dat niet; je zult hier in in het hiernamaals blij zijn. Dit is welbekende kennis, maar satanische vallen staan klaar. Want mensen zijn opgenomen in satanisch streken. Overal kan je satanische vallen vinden die mensen vangen en hen in de val laten lopen. Wees vrij. Nu rennen mensen overal en ze zeggen, "We hebben vrijheid nodig." Waarvoor? Ware vrijheid is om vrij te zijn van Shaitaan en van je ego, egoïstische verlangens. Laat dat, zodat je vrij kunt zijn. Zo niet, als je 'vrijheid' zegt, heeft het geen waarde. En Shaitaan berijdt je zoals een mens een ezel berijdt. Shaitaan berijdt je en stuurt je overal waar het niet rein is, maar vuil.

Denk erover na, dat is een belangrijke waarschuwing voor iedereen, nu in deze dagen. Want, behoed je van het ene jaar passeren, dat volzat met problemen, ellende en lijden. Een jaar is voorbij en zoals ze zeggen komt er een nieuwe periode van tijd aan. Behoed je en pas op jezelf om niet te vallen in ellende en moeilijkheden oceanen in het komende jaar. Probeer jezelf niet voor te bereiden voor een nacht of een dag gekleed te gaan in mooie kleding en zoveel eten, dans en gezang. Dat is niet voor jou, maar wat je Heer vraagt is dat je rein bent en jezelf voorbereidt voor je laatste dag, dat je weggenomen wordt van dit leven naar ongekende afstanden.

Moge Allah (swt) ons vergeven. Oh mensen, religie is om goed advies te geven aan mensen. En alle profeten deden dat zoveel als ze konden. Maar mensen vonden hun adviezen niet leuk en gingen tegen hun in of vermoordden hen, of stuurden hen weg. En uiteindelijk kwam hemelse bestraffing en vloek op hen en ze verdwenen.

Moge Allah (swt) ons beschermen. Geef tijd aan de adviezen van je Heer. Luister naar hemelse adviezen en probeer minstens een zwakke dienaar te zijn. We zijn zwakke dienaren, probeer dat tenminste te behouden. Als we niet het volle dienaarschap kunnen (waarmaken), moeten we zoveel mogelijk iets proberen te doen om onze Heer blij met ons te maken. Als je jouw Heer tevreden maakt met jou, maakt Hij je ook tevreden. Als je plezier hebt in de Goddelijke Nabijheid, geeft de Heer der Hemelen je plezier hier in het hiernamaals. En we vragen om vergeving van Allah de Almachtige voor de meest geëerde Sayyidina Muhammad (s) (Sultaan staat op) yaa Rabbee (Sultaan zit weer).

Fatihah

45 minuten?

51 minuten

51? Oef. Mashaa-Allah, moge Allah (swt) ons vergeven dit is een waarschuwing aan alle mensen voordat vloek neerdaalt. Bescherm jezelf.

Fatihah

Shaikh Hishaam zegt, 14 miljoen mensen hebben gekeken in afgelopen 5 maanden.

355.000

Alleen Allah (swt) kan het veranderen.

UA-984942-2